Hos 247photo tilbyder vi studiefotografering i et 40 kvm. stort studie beliggende på vores adresse i Hvidovre. Nogle af grundene til at vælge studiefotografering frem for on location fotografering er, at vi i studiet ikke er afhængige af naturens lunefulde lys- og vejrforhold, og så kan vi oven i købet selv bestemme, hvordan skyggerne skal ligge, samt hvor lidt eller hvor meget vind, der skal være i håret.

En studiefotografering hos 247photo kan være både seriøse portrætfotograferinger, sjove fotosessions og større gruppefotograferinger, og i det følgende vil vi fortælle lidt om, hvilke muligheder der er, og hvad vi mener med de forskellige former for fotografering.


Hvis du har brug for en rigtig god gaveidé til f.eks. mor og far, er det helt sikkert, at et portrætfoto vil vække jubel. Her kan de i mange år fremover glædes over at have dig i nærheden, også selvom det "bare" er et fotografi.

Et portrætfoto kan også med fordel bruges i en ansøgning. Flere og flere arbejdsgivere kræver, at ansøgeren medsender et vellignende foto, og vi ved jo, at et billede siger mere end 1000 ord, og derfor kan man også undres over, at netop kvaliteten af det medsendte fotografi ikke tages mere seriøst.


Hvis du derimod er til lidt sjovere og anderledes billeder, eller hvis du f.eks. skal bruge nye billeder til din model portefølje, er muligheden en fotosession. Her er der tid til at lege, både med opstillinger, billedudsnit, påklædning og lys. En fotosession egner sig også rigtig godt til eksempelvis fotografering af mindre børn, der jo ikke altid synes, at det sjovt at sidde stille. Det kan også være hunden, katten, kaninen eller et helt andet dyr, der skal foreviges. Vi tilbyder nemlig også dyrefotografering, og der er næsten ingen grænser for, hvilke dyr vi kan fotografere i vores studie. Dog må vi pointere, at studiet ligger på 1. sal, så der vil naturligvis være nogle grænser.

Det er også en fotosession, I skal bestille, hvis I vil have foreviget jeres store begivenhed med de officielle billeder, hvad enten det er barnedåb, konfirmation eller bryllup. Vi tilbyder selvfølgelig også fotografering on location ved disse begivenheder og fortæller mere om dette under menupunktet 'On location’.


Skal bedsteforældrene holde guldbryllup, kan den helt rigtige gaveidé være et familiefoto. Hele familien: børn, børnebørn og måske endda også oldebørn samlet på ét billede. Her kommer vores tilbud om gruppefotografering ind i billedet.
Måske er det et godt minde med et gruppefoto fra polterabend, eller tøserne med deres nyerhvervede studenterhuer, kun fantasien sætter grænser.


Udover de forskellige former for fotografering skal vi også nævne, at hos 247photo, kan et fotografi blive til langt mere end et papirbillede. For udover de forskellige typer billedprint vi kan tilbyde, kan vi også fremstille en lang række sjove produkter med dit billede på. 
For at kunne tilbyde produkter med tryk af højst mulige kvalitet, har vi valgt udelukkende at benytte sublimation tryk på alle vores produkter. De primære fordele ved at benytte denne teknik er, at denne metode giver en suveræn kvalitet med klare farver, stor holdbarhed og uden mærkbar trykoverflade.


Da det kan være svært at agere naturligt i fremmede omgivelser og med fremmede fotografer, giver vi os altid tid til en god snak om løst og fast, og naturligvis om ønsker og forventninger, inden vi begynder selve fotograferingen. Vi aftaler bl.a. hvilken baggrund, der skal benyttes, om du kan tænke dig en speciel lyseffekt, og om det skal være farve- eller s/h billeder.

Da vi prioriterer vores kunders privatliv højt, vil der ikke være offentligt tilgængelige, kunderelaterede gallerier under menupunktet ’Studie’, da vi efter endt fotografering uploader billederne fra en specifik opgave til vores website i et lukket galleri, som udelukkende du, som kunde, via et unikt brugernavn og adgangskode, får adgang til.

Fra dit personlige kundegalleri kan du i ro og mag gennemse og bestille det eller de billeder, du måtte ønske. Vi kan naturligvis også aftale, at du kommer herop igen, så vi sammen kan gennemse billederne, hvis du har brug for vejledning til hvilke billeder, der egner sig bedst til hvad, og dine specifikke ønsker omkring det look du søger til det færdige billede.
Du kan f.eks. få redigeret dit billede, så det fremstår mere glamouragtigt, ligner et maleri eller et s/h billede, hvor vi bibeholder og fremhæver en enkelt farve i billedet – mulighederne er uendelige.

Vi er altid åbne over for kreative input for din studiefotografering, så hvis du ikke har fundet det, du ønsker eller havde tænkt dig, skal vi nok finde en løsning alligevel, så kontakt os endelig - og så var vi lige ved at glemme at fortælle, at vi altid har kaffe eller the på kanden,
og saftevand til de små!