Nedenstående priser dækker udelukkende fotografering samt efterfølgende standard billedbehandling med mindre andet er angivet, da vi oplever en stor forskel på, hvor mange billedprint, i hvilke størrelser og hvilken særlig efterbehandling eller look vores kunder ønsker.
Efter endt fotografering uploader vi billederne fra den specifikke opgave til vores website i et lukket galleri, som udelukkende du, som kunde, får adgang til, via et unikt brugernavn og adgangskode.

Portrætfotografering

En portrætfotografering er en 'close up' fotografering af en enkelt person i en enkel opstilling, hvor det personlige udtryk fremhæves bl.a. ved hjælp af lyssætning.
Inklusiv et stk. færdig redigeret billedfil, til brug på f.eks. facebook. Afsat tid 30 minutter.
DKK 295,00

Fotosession

En fotosession giver mulighed for fotografering af op til fire personer på en gang, i forskellige opstillinger, billedudsnit, påklædninger og lyssætninger.
Inklusiv et tilgodebevis på kr. 100,00 til brug ved køb af færdige billeder. Afsat tid 60 minutter.
DKK 575,00

Gruppefotografering

Gruppefotografering af større grupper på op til 8 personer. Inklusiv et tilgodebevis på kr. 100,00 til brug ved køb af færdige billeder. Afsat tid 45 minutter. DKK 495,00

Julefotografering

Tilbydes fra 1. november til 16. december.
Fotografering i julelandskab - til årets julekort.
Inkl. 10 stk. foldede julekort i str. 11x16 cm. m/kuverter.
DKK 295,00

Kravlenisse-fotografering

Tilbydes fra 1. november til 16. december.
Vi fotograferer dit barn/dine børn i 12 forskellige kravlenisse-situationer.
Inkl. 1 sæt kravlenisser lige til at klippe ud og sætte op.
DKK 475,00

Fotografering udover afsat tid

Pr. påbegyndt halve time. DKK 275,00
Udvidet billedbehandling

Det er umuligt at sætte en fast pris på udvidet billedbehandling, da den er afhængig af hvor lidt eller hvor meget, der skal gøres ved billedet og derfor afregnes som timebetaling. Eksempler på udvidet billedbehandling kan være flere billeder i ét, eller særlige looks som glamour eller maleri. Indhent venligst tilbud på en specifik opgave.

Udvidet billedbehandling, pr. påbegyndt halve time. DKK 225,00

Ovenstående priser gælder udelukkende i forbindelse med opgaver for private.
Der tages forbehold for eventuelle trykfejl, og vi forbeholder os ret til at foretage prisændringer uden yderligere varsel.