Hos 247photo kommer vi gerne ud til alverdens forskellige sportsevents, men vi hverken kan eller vil lægge skjul på, at det hidtil mest har været ridesporten i både ind- og udland, der har optaget rigtig mange af vores weekender, hvilket også var grunden til, at vi i sin tid startede vores firma under navnet animal-print.dk, som efterhånden har udviklet sig til rigtig meget andet end stævnefotografering. Derfor har vi nu etableret 247photo til at stå for alt andet end lige netop ridesporten.

Når vi er ude til en sportsevent, lægger vi meget vægt på at dække pågældende kamp, løb eller stævne bedst muligt, hvilket vil sige, at vi eksempelvis ved ridestævner sørger for at få billeder af alle de deltagende ekvipager, så vidt det er os praktisk muligt, og vi bliver altid modtaget med en stor glæde fra de enkelte sportsudøvere over, at de, på grund af vores tilstedeværelse, har mulighed for at købe professionelle billeder af sig selv.

I forbindelse med sportsevents som for eksempel indenfor ridesporten er det som oftest uden direkte omkostninger for arrangøren af den pågældende event at få os ud som fotografer, da der inden for denne, og mange andre, sportsgrene er mange individuelle stævnedeltagere og dermed også en stor sandsynlighed for salg af vores billeder fra stævnet.

Ved nogle typer af sportsevents kan det dog komme på tale, at vi ønsker at få dækket vores direkte udgifter, som er forbundet med den pågældende event, for eksempel transportudgifter, eventuelle hotelophold m.v., så det bedste du kan gøre, hvis du ønsker at vi dækker netop din event, er at kontakte os for at høre nærmere.


Umiddelbart efter at vi er kommet hjem fra en sportsevent lægges alle billederne op i vores galleri og kan ses og bestilles herfra. Det er vigtigt at bemærke, at det altid er de rå billeder, der kan ses i galleriet, da vi, af to årsager, har valgt at lægge billederne op direkte fra kameraet uden først at foretage en sortering. For det første er billederne lynhurtigt tilgængelige, så deltagerne ved den pågældende sportsevent ikke skal vente flere dage på at se billeder, og for det andet ville den ekstra tid, vi skulle have brugt på sortering, også medføre væsentligt højere billedpriser. Derudover har erfaringen vist os, at det ikke er muligt at foretage en sortering, uden at vi uvægerligt kommer til at fjerne billeder, som nogen gerne ville have haft. Derfor føler vi, at vores kunder står sig bedre ved selv at foretage sorteringen ved at gennemse alle de billeder, vi har taget af dem, og ja, så får alle jo også lov til at se vores fejlskud og kan grine lidt af os. De enkelte billeder bliver derfor først gjort endeligt færdige, når de bliver bestilt.
Læs mere om dette under menupunktet 'Fra kamera til print'.