Hvis du er ved, eller skal til, at arrangere en sportsevent og gerne vil have, at vi kommer og fotograferer, kan du som udgangspunkt kigge i vores event kalender, om vi er ledige den eller de pågældende datoer, og så er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os med din forespørgsel.

I forbindelse med sportsevents som for eksempel indenfor ridesporten er det som oftest uden direkte omkostninger for arrangøren af den pågældende event at få os ud som fotografer, da der inden for denne, og mange andre, sportsgrene er mange individuelle stævnedeltagere og dermed også en stor sandsynlighed for salg af vores billeder fra stævnet.

Ved nogle typer af sportsevents kan det komme på tale, at vi ønsker at få dækket vores direkte udgifter, der er forbundet med den pågældende event, for eksempel transportudgifter, eventuelle hotelophold med mere.

Når vi kommer ud og fotograferer ved en sportsevent, medbringer vi selv et par borde til vores udstilling af eksempler på vores færdige billeder, og en masse andre sjove produkter vores billeder kan bruges til. Ved udendørs events har vi, til dette formål, brug for, at du som arrangør har forberedt en egnet placering – gerne tørt og i læ - af hensyn til vores udstilling.

Når vi har indgået en skriftlig aftale omkring en eventfotografering, fremsender vi, sammen med aftalen, vores logo i håb om, at du som arrangør vil sørge for at sætte logoet med link til os på jeres hjemmeside sammen med lidt tekst om vores tilstedeværelse, ligesom vi selvfølgelig linker til den arrangerende klub, eller specifikke event, på vores web-site.


Afslutningsvis skal vi da også huske at gøre opmærksom på, at vi gerne sponserer et antal gavekort til køb af vores billeder fra den pågældende event. Gavekortene kan benyttes som ærespræmier, og hvor mange gavekort og til hvilken værdi er afhængig af event type og aftales i forbindelse med den enkelte event.