Vores priser på al on location fotografering dækker udelukkende selve fotograferingen samt efterfølgende standard billedbehandling, hvilket vi har valgt på baggrund af vores erfaring omkring, hvad vores kunder efterfølgende ønsker af antal billeder og i hvilke størrelser. Du opnår på denne måde en væsentlig større fleksibilitet omkring din bestilling samt særlige ønsker til specielle looks på dine færdigbehandlede billeder.

Rent praktisk arbejder vi sådan, at når vi er tilbage fra en fotografering, uploader vi alle billederne fra den specifikke opgave til vores website i et lukket kundegalleri, som udelukkende du, som kunde, har adgang til via et unikt brugernavn og adgangskode.

Fotosession

Fotografering ved en forud aftalt situation.
Afsat tid 60 minutter.
DKK 650,00

Fotosession udover afsat tid

Pr. efterfølgende halve time. DKK 275,00


Ved specielle events som eksempelvis konfirmation, barnedåb eller sølvbryllup er opgaven oftest af lidt længere varighed, og vi har derfor valgt at sammensætte tilbud på event fotografering i halve eller hele dage, men har du brug for en anden løsning, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os for nærmere informationer.

For at give jer den største fleksibilitet ved køb af billeder og produkter, dækker vores event fotograferingspriser selve fotograferingen samt alle reportagebilleder på en CD-ROM. Billedfilerne har selvfølgelig været igennem en standard billedbehandling og leveres  i størrelsesforholdet 4x5 med en højde på 1024 pix., 96 dpi.

Eventfotografering - halv dag

Fotografering ved din specielle event.
CD-ROM med reportagebilleder i web-opløsning.
Afsat tid 4 timer.
DKK 3.650,00

Eventfotografering - hel dag

Fotografering ved din specielle event.
CD-ROM med reportagebilleder i web-opløsning.
Afsat tid 8 timer.
DKK 6.425,00

Eventfotografering udover afsat tid

Pr. efterfølgende halve time. DKK 275,00

Kørsel

Region Hovedstaden, maks. 60 km. - uden beregning.
Kørsel inden for Region Sjælland. pr. km. DKK 3,50
Uden for Region Hovedstaden, samt Region Sjælland
- indhent venligst tilbud.
Udvidet billedbehandling

Det er umuligt at sætte en fast pris på udvidet billedbehandling, da den er afhængig af hvor lidt eller hvor meget, der skal gøres ved billedet og derfor afregnes som timebetaling. Eksempler på udvidet billedbehandling kan være flere billeder i ét, eller særlige effekter som glamour eller maleri. Indhent venligst tilbud på en specifik opgave.

Udvidet billedbehandling, pr. påbegyndt halve time. DKK 225,00

Ovenstående priser gælder udelukkende i forbindelse med opgaver for private.
Der tages forbehold for eventuelle trykfejl, og vi forbeholder os ret til at foretage prisændringer uden yderligere varsel.