Vi tilbyder at komme ud til dig og fotografere med det ene formål at få taget præcis de billeder, du ønsker at have hængende derhjemme eller som en unik gave.
Billederne lægges op på vores website, så du kan sidde derhjemme og kigge billederne igennem og bestille det eller de billeder, du ønsker.


Vi kommer ofte ud for kunder, der gerne vil have fotograferet deres kæledyr, men ikke lige har den perfekte baggrund til rådighed. Derfor har vi haft stor succes med vores tilbud om dyreportrætter, hvor vi ved en efterfølgende speciel digital billedbehandling kan skifte baggrunden ud med en baggrund fra vores store arkiv. Samtidig fjernes forstyrrende elementer som eksempelvis en hundesnor eller en tøjle fra det færdige billede. Denne teknik giver dig også mulighed for at få dit billede i en dekorativ maske på alle vores specielle produkter, som du finder under menupunktet 'Sjov med Foto'. Vi sætter også gerne dyrets navn på billedet sammen med årstal for fotograferingen, hvis dette ønskes. 

Dyreportræt

Fotografering af din hund, hest, kat eller et hvilket som helst andet dyr. Speciel billedbehandling og opsætning på valgt baggrund med dyrets navn og årstal for optagelsen er inkluderet i prisen.
Beregnet tidsforbrug 30 minutter
DKK 550,00


En fotosession kan eksempelvis være fotooptagelser af ridning, hesten på fold, i ridehus med sort baggrund, hundehvalpenes forsøg på flugt eller noget helt andet, der har med dyr at gøre. At få taget det helt rigtige billede er ikke nemt, da der er mange forskellige faktorer, der har indflydelse på resultatet: vejret, placering i forhold til lyset og baggrunden samt hestens eller hundens humør.

Fotosession

Fotosession af ca. 30 min. varighed. Efter endt fotografering kan færdigredigeret billeder bestilles via Fotosession galleri. DKK 350,00

Kørsel

Region Hovedstaden, maks. 60 km. - uden beregning.
Kørsel inden for Region Sjælland. pr. km. DKK 3,50
Uden for Region Hovedstaden, samt Region Sjælland
- indhent venligst tilbud.

Ovenstående priser gælder udelukkende i forbindelse med opgaver for private.
Der tages forbehold for eventuelle trykfejl, og vi forbeholder os ret til at foretage prisændringer uden yderligere varsel.