Fotografi forvandlet til digitalt maleri er et nyt produkt, vi nu endelig er klar til at tilbyde jer.

Ved brug af PhotoShop, og en del specielle plug-ins, samt en god portion kreativitet og håndelag kan dit fotografi nu ændre udseende, så det kommer til at ligne et maleri.

Selvom alt foregår i den digitale verden, er det en lang og krævende proces, der også, i al beskedenhed, fordrer en vis kunstnerisk sans. Hvert enkelt billede bliver behandlet på sin specielle måde, da det afhænger af motivet, hvad der kan og skal gøres ved det for at skabe et helt unikt look for hvert færdigt værk. Men ens for alle billeder er, at de skal ende med at se ud som et maleri og dermed kun indeholde, hvad en maler ville gengive, derfor retoucheres alle forstyrrende og ligegyldige ting også ud af billedet. Eksempelvis er blandt andet hegnet fjernet på de her viste eksempler.

På udsnittet af dressurbilledet kan man på hestehovedet rigtig fornemme den unikke teknik, vi benytter os af, hvor meningen er, at man rigtigt får fornemmelsen af, at "malingen" er lagt på i flere lag, hvilket også betyder, at det færdige digitale maleri skal have en vis størrelse, for at man får det fulde udbytte af effekterne.

For at få den optimale effekt ud af dit digitale maleri fremstiller vi kun disse i størrelser fra 40x50 cm., og du kan vælge at bestille dit billede som papirprint eller som kanvasprint, hvor maleri-effekten forstærkes yderligere af strukturen i den ægte kanvas vi benytter.

Før din cursor henover billedet og se forvandlingen


Prisen for forvandling af dit fotografi til et digitalt maleri er kr. 450,00, hertil skal lægges prisen for udprintning på fotopapir eller kanvas, i den størrelse du ønsker, samt eventuel indramning.
Vil du vide mere, om priser og leveringstid, er du meget velkommen til at kontakte os.


For at give dig et indtryk af, hvordan vores billeder kan se ud, når de er helt færdigbehandlede, finder du herunder en række eksempler på vores digitale malerier.

Vi beder dig være opmærksom på, at alle billeder på dette web-site udelukkende må benyttes til gennemsyn og under ingen omstændigheder må kopieres, offentliggøres eller linkes til uden 247photo’s skriftlige tilladelse, under henhold til lov om ophavsret.