Fra tid til anden vil vi, her i vores Blog, fortælle lidt om hvad vi får vores tid til at gå med. Det kan være en lille historie om en sportsevent, vi har dækket, en spændende studiefotografering eller en sjov fotosession, og der vil også være mulighed for at se en masse færdigredigerede billeder, fra de fotografiske opgaver vi har afsluttet. Herudover vil der være små tips om fotografering eller udstyr, vi eller du ikke kan leve uden.

Kort sagt vil vi her fortælle stort set alt, hvad vi har på hjertet. Så kig ind eller tilmeld dig vores E-mail service, og hold dig orienteret om vores gøren og laden.

Næsten Forår

søndag 23. marts 2014
For anden gang i år besøgte vi Slangerup-Lynge Rideklub, der i sidste øjeblik fik spurgt, om vi havde lyst til at komme og fotografere ved endnu et af deres distriktsstævner i spring for hest.

Ja, hvad skal man sige…

søndag 16. februar 2014
I weekenden den 15.-16. februar var vi inviteret til Ballerup Rideklub, der afholdt distriktsstævne i spring.

Collager – endnu et nyt produkt

torsdag 6. februar 2014
Vi har længe gået med et ønske om at kunne tilbyde Collager med stævnebilleder fra vores Stævnegalleri, og vi har derfor brugt nogle af de mørke vinteraftener på at arbejde med et design, der er lidt anderledes.

En forlænget weekend i ”Fryseboxen”

søndag 2. februar 2014
I weekenden den 31. januar – 2. februar 2014 var vi, endnu engang, hos Sportsrideklubben Vallensbæk, der afholdt Landsstævne i dressur for pony.

Madkasse med dit billede på

søndag 26. januar 2014
Vi har nu fundet et nyt sjovt og praktisk produkt, som vi kan tilbyde med dit eget billede på: En madkasse. Den kan selvfølgelig også bestilles med et af vores stævnebilleder på, så man kan fristes til at sige, at nu kan du få din hest eller pony med på madpakken.

JULEGAVE IDÈ

søndag 1. december 2013
Mangler du en julegave idé til mor og far eller måske til mormor og morfar, så brug en halv times tid oppe hos os i vores studie og giv en personlig gave i form af et portrætbillede. Det er altid noget, der skaber glæde.

Endelig! Cover til iPhone 5 & 5s

fredag 15. november 2013
Efter utallige forespørgsler gennem lang tid er vi utroligt glade for, at det nu endelig er lykkedes for os at finde et cover til iPhone 5 & 5s, der lever op til vores kvalitetskrav.
Viser 8 til 15 af 79
8-14