Fra tid til anden vil vi, her i vores Blog, fortælle lidt om hvad vi får vores tid til at gå med. Det kan være en lille historie om en sportsevent, vi har dækket, en spændende studiefotografering eller en sjov fotosession, og der vil også være mulighed for at se en masse færdigredigerede billeder, fra de fotografiske opgaver vi har afsluttet. Herudover vil der være små tips om fotografering eller udstyr, vi eller du ikke kan leve uden.

Kort sagt vil vi her fortælle stort set alt, hvad vi har på hjertet. Så kig ind eller tilmeld dig vores E-mail service, og hold dig orienteret om vores gøren og laden.

Produkt Nyheder

fredag 8. januar 2016
Da efterspørgslen har været overvældende, har vi nu valgt at gøre det muligt at bestille covers til både iPad Mini, iPad Air, iPad Air2  samt til Iphone 5c via vores Stævnegalleri, hvor du også kan læse mere om vores nye produkter.
Alle produkterne kan selvfølgelig stadig bestilles med...

Flip Cover til din smartphone

tirsdag 5. august 2014
Nu kan vi tilbyde et super smart Flip Cover med to lommer til kreditkort, en seddellomme samt telefonholder, der stadig giver fuld adgang til alle telefonens funktioner, inklusiv kameraet.

Lavtgående fly og flyvende heste

søndag 27. april 2014
En super hyggelig weekend hos Dragør Store Magleby Rideklub er vel overstået. Der blev afholdt udvidet klubstævne i dressur for hest og pony, og vi fotograferede på pony banen lørdag eftermiddag og heste banen søndag formiddag.

To stævner på samme weekend

mandag 21. april 2014
Efter næsten 6 år var vi, i weekenden den 21.- 22. april, tilbage hos Nordsjællands Sportsrideklub for at fotografere ved deres 2-i-1 stævne med klubstævne lørdag og distriktsstævne søndag – begge dage med dressur.

Kan påskekyllingen springe?

søndag 13. april 2014
Forårets sidste indendørs stævne blev, for vores vedkommende, tilbragt hos Karlslunde Rideklub, der i weekenden den 12. – 13. april 2014 var pyntet, så ingen kunne være i tvivl om, at det snart er påske. Denne gang gjaldt det deres Påskespringstævne, hvor vi havde sponseret et par gavekort til køb...

Endelig blev der igen højt til loftet

søndag 6. april 2014
Hvor var det skønt, at CapaCity Showjumping Center valgte at afholde deres Forårsstævne i spring, i weekenden den 5.- 6. april, udendørs. Hele vinteren har vi fotograferet i ridehuse rundt omkring, så det var en fantastisk følelse igen at kunne høre fuglene synge i stedet for klaprende tagplader og...

Dressur i lange baner

søndag 30. marts 2014
Lige på falderebet til udgangen af 1. kvartal nåede vi at besøge Sportsrideklubben Vallensbæk for tredje gang i år. Denne gang til distriktsstævne i dressur for pony og hest, med 2. kvalifikationsrunde til Københavnsmesterskabet.
Viser 1 til 8 af 79
1-7