I foråret 2005 begyndte vi, egentlig mest for sjov, at fremstille hesteportrætter, og da vi igennem de følgende par år var blevet spurgt rigtig mange gange, om vi ville komme og fotografere ved forskellige ridestævner, etablerede vi animal-print.dk, indkøbte det fornødne udstyr og indrettede et kontor hjemme hos Gitte og hendes familie.

Meget hurtigt blev pladsen dog for trang, og vi lejede nogle dejlige lokaler centralt beliggende i Hvidovre, hvor vi fik muligheden for at indrette et rigtigt studie på ca. 40 kvm., og herefter har animal-print.dk udviklet sig til meget andet end hesteportrætter og stævnefotografering. Derfor har vi nu valgt at etablere 247photo, der ejes og drives af animal-print.dk, og folkene bag er stadig de samme.


Allan Mørch har stor erfaring fra medieverdenen, siden han fik sit første fotografiapparat tilbage i 1969 og er den kreative, opfindsomme og impulsive i firmaet.

”Jeg har arbejdet som videoredigeringstekniker og freelance TV-fotograf for blandt mange andre Danmarks Radio, Finsk, Svensk og Hollandsk TV. Derudover har jeg leveret grafik til et ukendt antal reklamefilm igennem de sidste 25 år. 

Jeg har altid fundet en stor glæde i at udforske teknologiens grænser og ser derfor også en stor tilfredsstillelse i at levere et top professionelt stykke arbejde til alle.”

Vi bliver tit spurgt om hvilket udstyr, vi bruger og lad os sige det helt klart, hvis nogen skulle være i tvivl, vi er Nikon brugere, har altid været og vil altid være det. Med en så klar udmelding bliver vi selvfølgelig også nødt til at komme med en forklaring på, hvorfor vi har valgt ”Black Gold” som vores billedmager værktøj, og vores begrundelse er vel egentligt såre enkel, vi kan lide det unikke billedlook, som et Nikon kamera giver os, samtidigt med det at kameraet leverer top kvalitet stort set uanset under hvilke, mere eller mindre umulige, lysforhold vi fotograferer under.

Men ét er kameraet, en anden lige så vigtig del og om ikke vigtigere, er den kvalitet der ligger i Nikon’s serie af professionelle optik, der efter vores mening leverer en helt uovertruffen optisk kvalitet, når det kommer til lysfølsomhed og skarphed. Kort sagt: Vi har valgt Nikon, fordi vi ikke ønskede at kunne undskylde manglende gode billeder med, at kameraet eller optikken ikke levede op til vores forventninger.

Til alle der stadig tror, at det vigtigste er hvor mange pixels deres kamera har, er der blot ét at sige fra en Nikon fotograf:”Det er ikke et spørgsmål om, hvor mange pixels et kamera har, men så meget vigtigere hvor gode de er”.